op aanvraag
376279
399900
298000

VIND NU UW DROOMHUIS

Type vastgoed
Prijs tussen
en
gebruik de uitgebreide zoekfunctie
Gemeente
NU ZOEKEN
Ligging
Slaapkamers
en
Perceelgrootte
en
m2
terug naar de normale zoekfunctie
Straal
km
Garage
NU ZOEKEN

VIND NU UW DROOMHUIS

Type vastgoed
Prijs tussen
en
gebruik de uitgebreide zoekfunctie
Gemeente
NU ZOEKEN
Ligging
Slaapkamers
en
Perceelgrootte
en
m2
terug naar de normale zoekfunctie
Straal
km
Garage
NU ZOEKEN
Deze jeba droomwinkels
zijn over te nemen met inboedel
Deze jeba droomhuizen
hebben al een nieuwe eigenaar
professioneel
advies nodig?
T. 011 / 55 36 08

Ons team

Kan jij al niet wachten om het dynamisch team achter vastgoedkantoor Jeba te leren kennen? Wel, wij stellen onze deskundigen graag aan je voor! Al is een persoonlijke ontmoeting misschien wel aangenamer, kunnen we niet ontkennen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Daarom laten we je alvast eens virtueel kennismaken met Jeanne, Bart, Bianca en Benny. Ben je klaar voor een eerste kennismaking?

Jeanne

Zaakvoerster Jeanne is een erkend makelaar (BIV 509093) en kent dus de kneepjes van het vak. Jeanne is reeds zes jaar actief in de vastgoedwereld en haar passie voor het beroep wordt elke dag sterker. Het papier- en computerwerk, van het plaatsen van panden tot het in orde brengen van de overeenkomsten, neemt Jeanne voor haar rekening. Kortom de administratieve kant van elke transactie! Bovendien waakt Jeanne met plezier over de huiselijkheid bij Jeba.

Gsm: 0479-45 95 91   -   Email: info@jeba-vastgoed.be

Gsm: 0479-45 95 91  -   Email: info@jeba-vastgoed.beG

Bart

Maak kennis met Bart! Hij is zowel ver- als inkoper en staat jou telefonisch te woord bij al jouw vragen. Bart heeft al tien jaar ervaring in de vastgoedsector en beschikt over de nodige expertise om jouw woning te verkopen of jouw ideale grond of huis te vinden. Als vastgoedconsulent is Bart een kei in het aanvoelen van wensen van mensen. Een erg menselijke, vlotte maar zakelijke benadering, daarvoor kan je bij hem terecht. Wist je trouwens dat Bart de partner is van Jeanne? Samen met hun teamleden staan ze als sterk koppel achter vastgoedkantoor Jeba.

Gsm: 0499-358 290   -   Email: info@jeba-vastgoed.be

Bianca

Kennen jullie Bianca al? Bianca is vastgoedconsulente en verantwoordelijk voor de aan- of verkoop van jouw droomwoonst. Ze is opgewekt, spontaan, eerlijk en vooral deskundig. Bovendien is Bianca reeds zes jaar actief in het vak en begrijpt ze dus ook meteen waar jij naar op zoekt bent. Bij Jeba weten we dat onze goedlachse vastgoedconsulente een neus heeft voor het aanvoelen van jouw woonwensen. Haar talent? Zowel koper als verkoper onmiddellijk op z’n gemak stellen.

Gsm: 0483 -304 384   -   Email: bianca.esposito@jeba-vastgoed.be