op aanvraag
op aanvraag
298000

VIND NU UW DROOMHUIS

Type vastgoed
Prijs tussen
en
gebruik de uitgebreide zoekfunctie
Gemeente
NU ZOEKEN
Ligging
Slaapkamers
en
Perceelgrootte
en
m2
terug naar de normale zoekfunctie
Straal
km
Garage
NU ZOEKEN

VIND NU UW DROOMHUIS

Type vastgoed
Prijs tussen
en
gebruik de uitgebreide zoekfunctie
Gemeente
NU ZOEKEN
Ligging
Slaapkamers
en
Perceelgrootte
en
m2
terug naar de normale zoekfunctie
Straal
km
Garage
NU ZOEKEN
Deze jeba droomwinkels
zijn over te nemen met inboedel
Deze jeba droomhuizen
hebben al een nieuwe eigenaar
professioneel
advies nodig?
T. 011 / 55 36 08

Jeba: je vastgoed in goede handen

Wil je een huis of een appartement (ver)kopen of (ver)huren en laat je je daarbij liever door een deskundig, dynamisch team bijstaan? Dan is Jeba ongetwijfeld jouw ideale vastgoedpartner! Bij Jeba weten we dat een woning (ver)huren of (ver)kopen een grote stap is. Daarom begeleiden we jou maar al te graag! Onze gepassioneerde medewerkers ondersteunen zowel koper als verkoper van het prille begin tot na de verkoop. Jeba vastgoed kan je kortom het best omschrijven als een erkend makelaarskantoor waarop je kunt bouwen.

 

Vertrouw op Jeba Vastgoedmakelaarskantoor

Jeba bestaat reeds vijf jaar en werd opgebouwd vanuit een klantgerichte visie. Bij Jeba bieden we misschien geen grote portefeuille maar dragen we onze waarden en normen met trots over naar kopers én verkopers! Je mag je dus niet enkel verwachten aan persoonlijk advies en een service op maat, ons topteam neemt ook steeds de tijd om zich in jouw situatie in te leven. En is dat niet precies wat jij zoekt?

 

Onze troeven

Daarnaast zijn wij er ons van bewust dat het niet evident is om de werkelijke waarde te schatten van een woning. Of het nu om premies of om de plaatsbeschrijving gaat, onze medewerkers informeren je tot in de kleinste details. En het is net daarom dat we bij Jeba vastgoed jouw helpende hand zijn! Onze grootste troeven? Onze expertise, betrokkenheid en transparante communicatie. Vastgoedkantoor Jeba volgt jouw dossier namelijk proactief op en dat is steeds in de service begrepen. Bovendien hechten we er belang aan om open en eerlijk te communiceren. Geen onaangename verrassingen, maar enkel ingevulde verwachtingen!

 

Jeba, jouw vastgoedpartner

Jeba is meer dan een vastgoedkantoor, wij zijn jouw vertrouwenspersoon. Heb je dus een huis te koop of te huur? Of wil je zelf een woning kopen of huren? Twijfel dan niet langer en laat je professioneel begeleiden door Jeba vastgoed. Bovendien is een schatting van jouw eigendom volledig gratis! Aarzel dus niet om ons vandaag nog te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking. Let wel op: bij Jeba werken we op afspraak en sluiten we op zondag. Wist je trouwens dat we samen met onze enthousiaste medewerkers al vele tevreden klanten aan hun droomhuis hielpen? Ben jij de volgende?

Jeba: je vastgoed in goede handen